dilluns, 16 d’abril de 2012

Estem farts que ens prenguin el pèl

Us poso un enllaç amb una altra de les barbaritats que estem patint últimament.
Us faig un breu resum del tema:
S'està fent un gaseoducte des de Martorell a Figueres. Es tracta d'una megacanalització que ha de portar gas fins a la Costa Brava. Aquesta infraestructura pasa a menys de 100m de casa, però havia de passar a 30m, carregant-se tots els arbres i intal.lacions que hi ha en aquest troç. Després de donar mil arguments van accedir a desplaçar uns metres el traçat i respectar aquest espai (en el que s'inclou un roure centenari en procés de catalogació). Malgrat això, a banda i banda es pot veure una zona de 50m d'ample on han arrassat amb el bosc, els camps de cultiu i els hàbitats que hi havia.
Doncs bé, ara aquesta infraestructura no s'acabarà i s'atura a Hostalric. Tota la destrució feta i els diners invertits no serviran de res. Al llarg de 70km han obert una ferida al territori que com tants altres desgavells es fan sense miraments, tot pel "benefici comú". Ara bé, en retallar la Sanitat i l'Educació no tenen miraments.

3 comentaris:

 1. Totalment d'acord cada vegada son més insensibles, més immorals i més rics. Sempre ens toca pagar a la resta de mon pels desgavells d'uns pocs.
  Salut
  Lina

  ResponElimina
 2. la veritat es que aixó dona cada vegada més fastic

  ResponElimina
 3. Contás con mi suma a tus luchas, ni siquiera debo saber cuales son.. me levanto.. y voy con vos Un enorme abrazo Oscar

  ResponElimina

Filat a Mà col·labora amb Artesanum

artesanía en internet
Artesanía en internet